Elérhetőségeink

SB-Controls Kft.

H-2038 Sóskút, Ipari Park 3508/64 Hrsz. 

T [06] 23-501-170

E office@sb-controls.hu

ISO 9001

Nyilvántartási szám:

ISO 9001: 503/0895(6)-821(6)

Minősített Partner 2022

Vision haladó tanfolyam

VisionX haladó tanfolyamot tartunk 2024. március 19-én.

A létszám betelt! A pótnap szervezés alatt van!

Jelentkezni az alábbi linken lehet!

Várjuk jelentkezésüket!

Naptár

2024. Június
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

ÚJDONSÁGOK

A kiber-biztonság növelhető a folyamatirányítás területén

Új Switch-ek kínálatunkban

Örömmel értesítjük Partnereinket, hogy bővült Teltonika switch kínálatunk!

Az új tagok:

- TSW030 (8 * 10/100 RJ45)

- TSW040 ("TSW030" +POE)

- TSF010 (5 * 10/100 RJ45)

Búcsúzik a 3G

Búcsúzik a 3G...

Az év második felétől fokozatosan át kell állni a 3G kommunikációról a 4G-re, illetve az 5G-re. Ebben segíthetnek a TELTONIKA modemek

M2M 868 MHz készülékek

M2M 868 MHz készülékek FSK modulációval

Néhány típus:
ARM868D2200 868MHz RIO 2xDI 2xDO
ARM868SE 868MHz MODBUS gateway

Megérkezett az MR1

Új taggal bővültek a LoRa kommunikációs RF-modemek!

Az ACWLW8MR1 mérés vagy digitális bemeneti jel fogadására alkalmas 1 db digitális / impulzus bemenetének köszönhetően. Mérési hálózatok kiépítésénél ideális lehet impulzus adós fogyasztásmérők mért értékeinek továbbítására LoRa kommunikációval.

Vízműves rendszerek

Speciális szakterületünk a víz-, és szennyvízkezelési technológiák. Cégünk meg kívánja őrizni hagyományait és a továbbiakban is magas színvonalon szeretnénk folyamatosan kielégíteni ügyfeleink kívánságait.

Ennek a gondolatnak szellemében készítettünk kifejezetten a vízgazdálkodás területén használható, egyszerűen kezelhető célkészülék összeállításokat. Ilyenek a PCD-Aqua és a Saia PPS fantázia nevű összeállítások, amelyeket főleg kezelő nélküli vízátemelők és szivattyúgépházak automatizálásához ajánlunk. Legfrissebb vízgazdálkodási megoldásunk egy árvízvédelmi felügyeleti rendszer, amely lehetővé teszi a csapadékvíz-átemelők távfelügyeletét, valamint a szükséges zsilipmozgatások vezérlését. 

Napjaink egyik kiemelt témája az  energia- és költséghatékonyság a vízműves területen is. Ezek szorosan összefüggenek egy vízmő életében, de gyakran figyelmen kívül marad a harmadik fontos tényezı a téma tárgyalásakor. Ez pedig nem más, mint a  folyamatos fejlesztési, beruházási vagy az esetleges javítási, karbantartási munkálatok. Ebben segíthet az új Saia e-WAC.

Korunkban a fejlett technológiák bonyolultsága, a szigorúan megkövetelt minőségi paraméterek betartása, és ez által keletkezett óriási információmennyiség feldolgozása az automatizálás szerepét jelentősen felértékelte.

A korszerű automatikai rendszerek elképzelhetetlenek a korszerű elektronikai és számítástechnikai elemek és azok kiterjedt rendszerekben történő alkalmazása nélkül. A kiterjedt, nagy rendszerekben keletkezett információmennyiség megkövetelte, hogy azok lehetőleg a keletkezésük helyén kerüljenek feldolgozásra, a technológiába történő beavatkozások irányítása is helyben történjen. A távfelügyelethez feltétlen szükséges információk, vagy módosított beavatkozási utasítások a kommunikációs csatornákon keresztül jutnak el az irányító személyzethez, illetve a technológiához. A kiterjedt, vagy nagy rendszerek megvalósításának egyik elterjedt intelligens eszköze a PLC. 

A PLC-k legkisebb típusválasztéka egy, két bemenetű, egyszerű logikai kapcsolatot megvalósító készüléktől, a több ezer be- kimeneti csatornával rendelkező készülékekig terjed. Összeállításuk a technológia felépítésétől, műszerezésétől függ. A készülékek egymással adatátviteli vonalakon összeköthetők, ezáltal kiterjedt osztott intelligenciájú rendszerek építhetők fel. A kommunikációs csatornák típusa (ipari buszok) szabadon választható, számuk az alkalmazott PCD típusától függ. A termék családon belül S-BUS a legelterjedtebb, de egyéb szabványos ipari busz is használható (PROFIBUS, LON, MODBUS) 

A napjainkban, a településeken újonnan épülő, vagy meglévő korszerűsítésre, bővítésre váró, szennyvíztisztító-telepek és elvezető rendszerek abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy a lehető legkorszerűbb automatizálási technológiákat alkalmazhatják, melyekkel hosszú évekre, esetleg évtizedekre megoldhatják a jelenleg sok fejtörést okozó gondjaikat.

Vissza a kezdő oldalra  

 

Kövessen Minket a Facebookon   
vagy Linkedinen
vagy íratkozzon fel Youtube csatornánkra!

 

Honlap készítés