Köszöntő

Tisztelt Partnereink! 

Cégünk, az idén 25 éves SB-Controls Kft., már több mint öt éve, önálló hazai tulajdonú cégként de természetesen  több évtizedes kapcsolattal, képviseli a svájci Saia-Burgess Controls termékeit, a hazai piacon. Ez idő alatt igyekeztük megerősíteni, megújítani lehetőségeinket, szolgáltatásainkat.

Néhány éve a termékpalettánk kiegészült a német ThiesClima cég meteorológiai mérőkészülékeivel, míg tavaly a francia ATIM, nyilt frekvenciasávban működő rádiókommunikációs eszlözeivel, kiemelten a LoRa képes távmérő moduljait.

Az idei évben a fő téma a LoRa alapú távmérés megvalósítása vízművek és egyéb infrastruktúra működtető rendszerek és cégek számára. Ez a megoldás már a VisionX SCADA  programjában integrált. Az SB-Controls Kft. az elsők között kezdte meg a LoRa rendszer késztermék eszközeinek forgalmazását.

Most, az építőipar és a gazdaság gyorsabb fejlődésekor is fontos, hogy mindannyian hatékonyan, gazdaságosan, takarékosan tudjuk megoldani feladatainkat. Mivel mindenhol munkaerő problémákkal találkozunk  (mi is érzékeljük ezt), így a hatékonyság növekedés minden területen kiemelkedő kérdés.

Így 25 éves tapasztalatunkkal termékeinkkel, módszereinkkel, megoldásainkkal kívánunk eredményes  és hatékony növekedéssel teli jövőt minden kedves Partnerünknek!

 

Opitzer Gábor

Ügyvezető