Egyedi fejlesztés

Egyedi fejlesztés

Bármi legyen is a kívánsága egy OEM-ügyfélnek, mi rendelkezünk a kielégítéséhez szükséges eszközökkel, vagy létre tudjuk hozni azokat, a gyári alaptermékek és az alapvető technológiák széles választékára, illetve termékfejlesztési képességeinkre támaszkodva.

Az ügyfél szempontjai

Az ügyfél számára nagyon vonzó olyan partnerrel együttműködni a vezérléstechnika területén, mint amilyen a SBC. A gyári hardvereszközök széles választékával rendelkezünk, amelyek a legkülönfélébb alaptechnológiákat támogatják. Képesek vagyunk egyedi termékek kifejlesztésére és gyártására, azaz minden vezérléstechnikai igény kielégítésére egy helyen.

Gyári alaptermék + testreszabott megoldás

Ügyfeleink nagy része előszeretettel használja gyári alaptermékeinket, néha azonban mégsem nem talál rá közöttük a tökéletes megoldásra. Ezért azután gyári alap- és intelligens vezérlőtermékeket egyaránt felhasználnak.
Az egyedülálló Smart Controls (intelligens vezérlő) megközelítéssel optimális módon tudjuk kielégíteni ügyfeleink igényeit. Ehhez a kezdeti fejlesztési szakaszban gyári alaptermékeinket használjuk, majd a termékfejlesztés és a próbaüzemek előrehaladtával az előállítandó volumen és a költséghelyzet függvényében körvonalazódik a testre szabás mértéke.
«Smart Controls» vezérlőink a piacon már bevált, kiforrott, gyári alaptermékeink, alapvető technológiáink és konstrukcióink mindent átfogó moduljain alapulnak. Ügyfeleink igényeit e modulok választékából elégítjük ki. Általában csak kisebb kiigazításokra van szükség, amelyek gyorsan végrehajthatók. Ez az eljárás a biztos siker záloga, ugyanakkor a felhasznált módszerek és eszközök folyamatosságának biztosítéka.

Fejlesztés, gyártás és logisztika:
OEM-kultúra – maximalizált hozzáadott érték és tökéletesen uralt technológiák

Társaságunk egy magas szintű OEM-kultúrával rendelkező vállalatcsoport tagja. A hosszú távú OEM-kapcsolatok kialakításához jól működő, garantált műszaki alapok szükségesek. Ezért mi a lehető legteljesebb mértékben kiaknázzuk az általunk tökéletesen ismert és alkalmazott technológiákat.
Társaságunk alacsony költségszinten dolgozik és reálisan kalkulál – s mindezt anélkül, hogy a minőség, a rugalmasság, vagy épp az ellátás biztonsága rovására a legcsekélyebb engedményt tenné. Ennek záloga a társaságunknál előállított maximális hozzáadott érték, az eszközgyártást, a kritikus üzemi erőforrásokat és az automata gépeket is ideértve. Mi a rögösebb, a nehezebben járható utat választjuk, amikor versenyre kelünk számos versenytársunkkal, akik gyakran nem tesznek mást, csak összerakják a másoktól kapott know-how-t és a külső fejlesztésű technológiákat.
Vállalati kultúránknak és filozófiánknak köszönhetően immár hosszú éve óta bizton számíthatunk elégedett ügyfeleinkre, részvényeseinkre és dolgozóinkra.