Hozzáadott érték szintek

Hozzáadottérték-szintek

 

 

Áramköri és szoftverelemek

A hozzáadottérték-szinteken pozícióink kiépítése az elektronikus részegységek és szoftverkomponensek fejlesztésével és gyártásával veszi kezdetét. Jelenleg az új Saia NT.OS valós idejű operációs rendszer (saját fejlesztés) a legfontosabb szoftverünk.

Vezérlőeszközök

A részegységeket mechanikus alkatrészek és csatlakozás-technológia teszik teljes egésszé, így a piacon 20 és 2000 euró közötti áron értékesíthető eszközöket állítunk elő. A szállítási mennyiségek ennek megfelelően az évi pár száz darab és több százezer egység között szórnak.

Vezérlőrendszerek

Automatizálási feladatokat csak rendszerekkel lehet megoldani. Ezek a rendszerek különféle eszközöket és részegységeket kapcsolnak össze egymással, illetve kommunikációs rendszereken keresztül valamilyen automatizálási környezetbe integrálják azokat.
Saját fejlesztésű alaprendszereink (pl. S-Web, S-Net) felhasználásával lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy a legmagasabb fokú funkcionális biztonság és alacsony műszaki költségszint mellett rendkívül nagy teljesítményű rendszermegoldásokra tegyenek szert.
A rendszerfejlesztés és a rendszerek ellenőrzése nagyon fontos a számunkra. Segítségükkel megtakarításokat érhetünk el ügyfeleinknél, ugyanakkor eleve kiküszöbölhetjük az esetleges üzemzavarokat.

Vezérlési megoldások

A SaiBC nem kész megoldásokat szállít. Rendszerintegrátoraink feladata az alkalmazási megoldások, tehát az alkalmazási programot, a vezérlődobozt, a működtető szervet és az érzékelőtechnikát stb. magukban foglaló kulcsrakész vezérlőrendszerek kidolgozása. Mi soha nem leszünk ügyfeleink versenytársa.
Figyelmünk előterében a hozzáadott érték közvetlenül alánk tartozó három szintje áll, azaz a «vezérlőrendszerek», a «vezérlőeszközök», valamint az «áramköri és szoftverelemek» szintje.
Kitartóan keressük annak módját, hogyan hasznosíthatjuk a rendelkezésünkre álló összes know-how-t, eszközt és rendszert partnereink sikere érdekében.

Az ő sikerük a mi sikerünk!

Ezért biztosítunk intenzív támogatást és útmutatást ügyfeleinknek, már a pályázati szakaszban is, a műszaki kérdésekben, a programozás és ügyfeleink partnereinek oktatása terén.