Ügyfeleink

Ügyféltípusok

 

OEM-ek (eredeti berendezésgyártók)

Állandó ügyfeleink között körülbelül 200 eredeti berendezésgyártó található. Ezek a közép- és nagyvállalati körbe besorolható társaságok a gépgyártásban és a szokványos termelőeszközök gyártásában érdekeltek.
Az ügyfélkörünket képező OEM-ek kereskedelmi sikeréhez nagyban hozzájárulnak a termékeikben felhasznált vezérlő-, illetve szabályzóelemek. Már csak azért is így van ez, mert a vezérlő a berendezés értékének jelentős hányadát teszi ki, és/vagy mert ez az a rész, amelyik magának a berendezésnek, illetve a berendezés működésének semmi mással össze nem téveszthető jelleget kölcsönöz.
Számunkra nem jelentenek ügyfél-célcsoportot azok az eredeti berendezésgyártók, ahol a vezérléstechnika nem számít, és azok sem, amelyek minden ügyfelüknél saját márkát telepítenek.

Rendszerintegrátorok


Szerte a világon 600-nál is több rendszerintegrátor partnerrel rendelkezünk. Ezek között megtalálhatók az egy-egy speciális alkalmazási szegmensre szakosodott egyszemélyes vállalakozások, de olyan, több száz alkalmazottat foglalkoztató társaságok is, amelyeknek neve van a nemzetközi piacon (pl. Axima®). Örömünkre szolgál, hogy ügyfeleink között tudhatjuk a Siemens®, a Cegelec®, a Johnson Controls®, az ABB és más társaságok projektrészlegeit is.
Bár a rendszerintegrátorok magas szintű szakértelemmel rendelkeznek az elektromos automatizálási megoldások terén, rendszerint nem gyártanak saját eszközöket. Általában ők adják a vezérlődobozt, de annak szerelését többnyire külső vállalkozás végzi.
A rendszerintegrátorok legfőbb tudománya abban áll, hogy a különböző automatizálási technológiákat és termékeket műszaki tervezőmunkával és programozással telepítésre és felhasználásra tökéletesen kész megoldásokká integrálják. Az így értékesített automatizálási megoldások karbantartása és bővítése a rendszer teljes hasznos élettartamán át része a rendszerintegrátor szolgáltatási kínálatának.

Magyarországi Rendszerintegrátorok

Elektromos automatizálási szolgáltatók (saját márkás ügyfelek)


Jól ismert nemzetközi automatizálási cégek bíznak meg bennünket a termékkínálatuk részét képező kisebb elektromos eszközök fejlesztésével és/vagy gyártásával (forráskihelyezés).
Az ügyféltől kapott specifikációnak pontosan megfelelő termékeket fejlesztünk, gyártunk és szállítunk.