Alkalmazások

Mi rejlik az infrastruktúra-automatizálás fogalma mögött? A Saia-Burgess Controls általában oda összpontosította erőit, valamint termék- és szolgáltatási kínálatának tervezési koncepcióját, ahol a piaci definíciók között jellemzően komolyabb rés tátong. Egy-egy ilyen terület még a vezető automatizálási szállítók automatizálási rendszereinek, illetve értékesítési/támogatási szervezeteinek is gyenge pontja szokott lenni.

Mi ezt a területet „infrastruktúra-automatizálásnak” nevezzük. A kifejezés a kereskedelmi ingatlanok automatizálását foglalja magában, azok valamennyi szükséges műszaki létesítményével együtt, hogy a felszerelt gépek és berendezések zökkenőmentes működése az emberek jólétét szolgálja. A Saia-Burgess Controls ezen alkalmazási terület számára a legújabb PLC technológián alapuló rendszermegoldásokat fejleszt, amelyek jellemzői a fokozott rugalmasság, a nyitottság és a minőség.

Ma már termékeinket széles körben alkalmazzák, az építési technológiától kezdve a közlekedési, energetikai és vízgazdálkodási technológiákon át az adatkezelésig és a logisztikai rendszerekig. A széles körű automatizálási feladatok végrehajtása érdekében a Saia-Burgess Controls Európa-szerte több mint 500 válogatott rendszerpartnerrel dolgozik együtt. A Saia® i rendszerpartnerek végfelhasználók és tervezők számára szállítanak megoldásokat. A konkrét igényeknek és problémáknak megfelelően partnereink megfelelő rendszermegoldást dolgoznak ki a Saia® DDC-Plus komponensek felhasználásával. Elvégzik az integrációt, és szükség szerint vállalják a létesítmény szervizelését és karbantartását is.