Piaci fókusz

Infrastruktúra-automatizálás

Termékeink és szolgáltatásaink választéka minden más rendszert felülmúló módon elégíti ki az épületautomatizálás és gyárautomatizálás közötti központi automatizálástechnikai igényeket. Értékesítő és támogató szervezeteink munkája, valamint termékeink tervezési koncepciója ezen igények kielégítésére összpontosít. Ennek eredményeként sikerült kitöltenünk egy piaci rést, és ügyfeleink közvetlenül aknázhatják ki a lehetséges felhasználások sokrétűségéből és skálázhatóságából adódó előnyöket.

Az infrastruktúra-automatizálás a kereskedelmi ingatlanok automatizálását foglalja magában, azok valamennyi műszaki létesítményével együtt, hogy a gépek és berendezések zökkenőmentes, egyidejű működése az emberek kényelmét szolgálja.

Az infrastruktúra-automatizálás terén OEM-ügyfeleinket az általunk kifejlesztett és gyártott valamennyi termékkel ellátjuk. Projektek esetében a termékek teljes spektrumát kínáljuk a rendszerintegrátorok számára, az egyszerű érzékelőket és szabályzókat ugyanúgy, mint a helyben telepítendő normál helységvezérlő egységeket.

További tájékoztatás az infrastruktúra-automatizálás tárgyáról

Folyamatszabályozás– termelő berendezések vezérlése

A gyártásautomatizálásban érdekelt ügyfeleink gépei számára vezérléstechnikát szállítunk, a termékek előállítására/feldolgozására irányuló eljárások végrehajtásához. A “Folyamatszabályozás”-t bemutató sok kis kör a szelektív piaci megközelítést mutatja. Olyan önálló piaci területeket választottunk, amelyek jellemzőek egy-egy régióra, és amelyek a gyártástechnológia terén működő termelőberendezés-gyártók számára készülő egyedi tervezésű vezérlőrendszerekre szakosodtak. A gyárautomatizálás területén alkotott termékeinket gyakran az ügyfél saját márkajelzése alatt szállítjuk. A SBC háttérben kíván maradni, ezért a piac alig figyel fel rá. Számunkra a vonzó árakon kínált innovatív termék sokkal fontosabb, mint a piaci ismertség a gyárautomatizálás kissé konzervatív ágazatában. A legfőbb haszonélvezők minden esetben a gyártásautomatizálás terén érdekelt ügyfeleink.