Vízmű-automatika

  Speciális szakterületünk a víz-, és szennyvízkezelési technológiák. Cégünk meg kívánja őrizni hagyományait és a továbbiakban is magas színvonalon szeretnénk folyamatosan kielégíteni ügyfeleink kívánságait.

   Ennek a gondolatnak szellemében készítettünk kifejezetten a vízgazdálkodás területén használható, egyszerűen kezelhető célkészülék összeállításokat. Ilyenek a PCD-Aqua és a Saia PPS fantázia nevű összeállítások, amelyeket főleg kezelő nélküli vízátemelők és szivattyúgépházak automatizálásához ajánlunk. Legfrissebb vízgazdálkodási megoldásunk egy árvízvédelmi felügyeleti rendszer, amely lehetővé teszi a csapadékvíz-átemelők távfelügyeletét, valamint a szükséges zsilipmozgatások vezérlését.

   Napjaink egyik kiemelt témája az  energia- és költséghatékonyság a vízműves területen is. Ezek szorosan összefüggenek egy vízmő életében, de gyakran figyelmen kívül marad a harmadik fontos tényezı a téma tárgyalásakor. Ez pedig nem más, mint a  folyamatos fejlesztési, beruházási vagy az esetleges javítási, karbantartási munkálatok. Ebben segíthet az új Saia e-WAC.