SBC Saia Burgess Controls részleg

A Saia PCD® / Saia PCS® termékválaszték a programozható logikai vezérlők (PLC) értékeit, jellemzőit és szabványait teljes mértékben tükrözi. Azonban e termékek formája, nyitottsága és funkciói messze túlmutatnak a gépvezérléshez használt hagyományos PLC-ken. Ennek eredményeként a PLC-alapú Saia PCD®/ Saia PCS® termékek azon piaci szegmensek és alkalmazások számára is vonzóak, amelyek hagyományosan soha sem használták a PLC technológiát.

A SBC termelőberendezés-gyártó/eszköztervező OEM-ek és infrastruktúra-automatizálási projekteket kezelő rendszerintegrátorok számára (épület, szállítás, termelés és víz, energia- és gázipar) fejleszt, gyárt és forgalmaz vezérléstechnológiát. A SBC évente több mint 30.000 vezérlő CPU-t állít elő, több mint 1,5 millió bemenettel/kimenettel ezen ügyfelei és alkalmazási területek számára.

A SBC ipari vállalatcsoport (> 300 millió euró) részeként a Controls részleg jó szervezeti és pénzügyi alappal, valamint a termelés és a beszerzés méretgazdaságosságából adódó gazdasági előnyökkel rendelkezik.

A SBC az elmúlt több mint 25 év alatt folyamatosan megfelelő részesedést ért el a hatalmas globális automatizálási cégbirodalmak által uralt piacon, mivel a társaság kellő súlyt fektetett arra, hogy rugalmasan, a vezérlőeszközök újító szellemű specialistájaként jelenjen meg a piacon, ami cégünket az ügyfelek szemében egyedi, minden más társaságtól különböző és komoly hozzáadott értéket előállító partnerré teszi.