Üzemkész megoldások

SAIA PPS

A SB-Controls Kft terméke a SAIA PPS  (PCD Pump Station), amelyet szennyvízátemelő telepek automatizálására fejlesztettek ki. Ez a konfiguráció, egyszerű felépítésénél fogva alkalmas a kétszivattyús vízátemelő telepek automatikus működtetésére és üzemzavar esetén a kezelőszemélyzet értesítésére GSM hálózaton keresztül.

SAIA PPS WEB

A SB-Controls Kft terméke a SAIA PPS  (PCD Pump Station), amelyet szennyvízátemelő telepek automatizálására fejlesztettek ki több évtizedes múltra tekint vissza. Ez a konfiguráció, egyszerű felépítésénél fogva alkalmas volt a kétszivattyús vízátemelő telepek automatikus működtetésére és üzemzavar esetén a kezelőszemélyzet értesítésére GSM hálózaton keresztül.

Napjaink technológiai és informatikai fejlődése megkövetelte a PPS modernizálását is. Ennek köszönhetően született meg a web-technológiával bővített PPS Web.

Energy Manager

S-Energy Manager egy intelligens energiamérő, adatgyűjtő, amely előre konfigurálva egy „látszólag egyszerű” LCD TFT kijelzőbe integrálva képes egy teljes energiamenedzsment feladatot ellátni. A készülék, egyéb PC vagy PLC segítsége nélkül képes kiolvasni a több, mint 250 fogyasztásmérő adatait soros kommunikációs vonalon. Az adatokat saját flash memóriájába gyűjtve képes a beépített web-szervere segítségével közvetlenül az internetre publikálni.

SAIA PRS

A SB-Controls Kft terméke a SAIA PRS  (PCD Remote Station), amely üzemkész távfelügyeleti állomásként jelentősebb beruházás nélkül, nagy kiterjedésű területet lefedő távfelügyeleti rendszer kiépítését teszi lehetővé.

A diszpécserközpont felé a web-technológiára építő megjelenítési és távellenőrzési egységek egyszerűbbé és könnyebbé teszik a felügyeleti, karbantartási és ellenőrzési feladatokat.