SZOFTVEREK

Saia PG5® Controls Suite

A teljes épületgépészet programozására, konfigurálására, üzembe helyezésére és figyelésére.

 

 

Standard rendszerek költséghatékony konfigurálása, vizualizálása és üzembe helyezése a Compact-Easy segítségével.

A Compact-Easy kompakt vezérlő segítségével az összes standard fűtési, csővezeték- és légkondicionálási technológia egyetlen készülékben egyesíthető. A felhasználó a funkcióknak ezt a kombinációját az egyszerűen használható ‹easy-Suite› konfigurációs eszköz segítségével hozhatja létre. A konfigurálás mellett az ‹easy-Suite› az adott rendszer valamennyi részének vizualizálására, paraméterezésére és üzembe helyezésére is felhasználható. Ezen túlmenően az integrátor számára gyorsabbá teszi és megkönnyíti a függőben lévő riasztások SMS-átvitelének és az előzményadatok tárolásának meghatározását.

 

 

Gyors, kényelmes munka az automatizálási és irányítási szintek számára előre elkészített könyvtárakkal

Az átfogó Saia DDC-Suite épület-automatizálási könyvtár segítségével lényegesen olcsóbbá tehető a rendszerintegrációs munka, és ezáltal csökkenthető a projekt költsége. Ez annak köszönhető, hogy a könyvtárat szigorúan objektum-orientált struktúrán belül hoztuk létre. Az automatizálási és az irányítási szint két könyvtárát így egyetlen termékben egyesítettük. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó az automatizálási könyvtárban meglévő minden egyes objektum (pl. ventillátormotor vagy utómelegítő) megfelelőjét megtalálja a vizualizációs könyvtárban.

 

 

Testreszabott műszaki megoldások a Saia PG5® Controls Suite segítségével

Az integrátor szoftver-alapcsomagja nagy számú eszközt tartalmaz az alkalmazási program szerkesztésére, a kommunikációs kapcsolatok konfigurálására és a testreszabott felhasználói felület létrehozására. A szerteágazó épületgépészeti igények kielégítése érdekében ez a csomag számos igen eltérő, kompakt standard funkciókkal rendelkező könyvtárat tartalmaz a fűtés, a szellőzés és a légkondicionálás területe számára, az elektromos létesítményi funkciókat is beleértve.

 

 

Know-how átadás a Saia FBox-Builder segítségével

A felhasználóknak nem kell nélkülözniük a konkrét alkalmazási területet szolgáló speciális funkciókat sem – azokat a Saia® FBox-Builder segítségével gyorsan, kényelmesen és független módon létrehozhatják. Ezek a funkciók grafikus objektumként kezelhetők és dokumentálhatók egy könyvtáron belül. A speciális funkciók rendszer-specifikus programokba való beágyazásával és újbóli felhasználásával a DDC-Plus korlátlan alkalmazási kört tesz lehetővé.

 

 

A Saia S-Web technológiával egyszerűbbé tett web-alkalmazások

A Saia webtechnológia folyamatos integrációja és alkalmazása az üzembe helyezés, a szerviz, a vezérlés és az ellenőrzés terén átalakítja az automatizálási környezetet. Az alkalmazások a webpaneles egyszerű, helyi felhasználói felülettől a helyi munkaállomás PC-alapú üzemeltetéséig terjednek, és magukban foglalják a grafikus vizuális megjelenítést és paraméterezést az adott installáció összes részére vonatkozóan. Szoftverkomponensek segítik a vezérlési koncepciók gyors, hatékony és költségtakarékos, teljes mértékben az adott alkalmazáshoz illeszkedő létrehozását.