A Saia cég - a vezérlések specialistája

A Saia cég profilja elektronikus részegységek és ipari minoségu vezérléstechnikai / szabályozástechnikai rendszerek fejlesztése, gyártása és forgalmazása.

1950 óta nagy darabszámban szállít elektronikus idozíto kapcsoló készülékeket a partnerei részére. 1978-ban alkalmazták eloször az elso Saia programozható vezérloket (PLC / SPS). A kijelzo terminálok (HMI) gyártását 90-es évek elején kezdte.
A Saia PCD® nemzetközileg védett márkanév a vezérlési és szabályozási termékekre.

A magas szintu innováció bizonyítéka, hogy a Saia a 70-es években az elsok között szerepelt a PLC / SPS piacon, míg ma, a 3. évezred kezdetén a Web- / IT-technológia elofutára az ipari vezérlések területén.

 

Saia - európai vállalat.

A fejlesztés és a gyártás a központban, Európa szívében található. A forgalmazást, a muszaki támogatást és a logisztikát helyi cégek végzik. Észak-Amerikában Chicagoban van a központ. Ázsiában Hong Kongban és Shenzenben találhatók forgalmazó és muszaki támogató helyek.

 

Saia - megbízhatóság, mint vállalati kultúra.

Cégünk több mint 25 éve sikeres a PLC / SPS gyártásban. Folyamatos, hosszú távú, bizalmon alapuló vevo-kapcsolataink megorzése érdekében elonyben részesítjük az egészséges, szerves vállalatfejlodést a látványos, például cégvásárlásokkal elért hirtelen növekedéssel szemben.